Hvordan søker jeg på Vg1 på Vardafjell?

Nå er det snart på tide å velge på vigo for de som skal søke Vg1 hos oss. Det finnes kun to valg på Vg1 på Vardafjell på vigo.no: Studiespesialiserende og Medier og kommunikasjon. De som ønsker å gå i Internasjonal klasse eller Forskningsklassen på Vg1 søker derfor på Studiespesialiserende på Vardafjell innen 01.03.

Klikk på overskriften for å få mer informasjon

Når opptaket er gjort vil de som kommer inn hos oss få en sms med en link. Ved å følge linken kommer du til siden der du kan velge om du vil gå Internasjonal klasseForskningsklassen eller vanlig studiespesialiserende på Vardafjell. Det er også via denne linken du kan velge å legge til ønske om å ta Breddeidrett 1 eller Markedsføring og ledelse 1 som fag allerede på Vg1. De som skal på Vg1 Medier og kommunikasjon på Vardafjell søker dette direkte på vigo.no.

IB er et tilbud for elever på Vg2 og Vg3. Mer informasjon om IB og inntak kan du finne her. Elever som har fullført Matematikk 1T og Naturfag Vg1 mens de går i 10.klasse kan søke direkte opptak til IB. Ta kontakt med IB-koordinator Hanne Gilje Birkeland eller rådgiver Egil Sundve om dette er aktuelt.