• Forside
  • Aktuelt

Velkommen til informasjonsmøter for elever på studiespesialiserende Vg1 og Vg2 og deres foresatte

Vi inviterer til informasjonsmøte for elever og foresatte på studiespesialiserende Vg1 -  tirsdag 29. januar kl. 18.00
Det viktigste temaet blir valg av studieretning og programfag for Vg2. Rektor og rådgiver vil først gi felles informasjon og det blir deretter anledning til å besøke et fagtorg, hvor lærere fra ulike programfag vil kunne svare på spørsmål om fagene. Foresatte får tilsendt informasjon om aktuelle programfag på e-post i forkant av møtet. Det vil i tillegg bli en egen stand med informasjon om IB.

Vi inviterer til informasjonsmøte for elever og foresatte på studiespesialiserende Vg2 - tirsdag 29. januar kl. 18.45
Det blir gitt informasjon om blant annet eksamen og rådgiver har en gjennomgang knyttet til valgene for neste skoleår. Det vil etter fellesinformasjonen bli anledning til å delta på fagtorg i kantineområdet, hvor faglærere kan svare på spørsmål om de ulike programfagene.