Elevens viktigste informasjonskanal

Logo

Dette er det elektroniske lærings- og meldingsystemet som skolene i Rogaland fylkeskommune bruker. Du kan nå systemet fra alle PCer og mobile enheter med internetttilknytning.

Fag som eleven er tilknyttet oppdateres ofte, og eleven har plikt til å logge seg på daglig. Vi har også en side på itslearning som heter elevinfo hvor eleven skal få svar på de fleste spørsmål som gjelder skolen. Vi ser på itslearning som vår viktigste informasjonskanal mot elevene og prioriterer å legge informasjon der i stedet for på denne hjemmesiden.

Har du problemer med brukernavn og passord tar du kontakt med IKT-tekniker Tommy Kristiansen.

Dersom du opplever at du kommer inn på en annen bruker når du logger deg inn med din pålogg på Itslearning skal følgende prosedyre følges snarest mulig:

• I skoletiden: Ta umiddelbart kontakt med lærer/IKT/avdelingsleder/rektor
  • Utenom skoletiden: Send umiddelbart epost til itsalarm@rogfk.no
    • Denne eposten skal kun brukes til dette formålet. Det er ikke en adresse for ordinær support i Itslearning