Rådgivere

Rådgiverne finner du i skolens senter for rådgivning ved kantina.

SKOLENS RÅDGIVERE:

Egil Sundve (Yrke og utdanningsrådgiver - YoU)
E-post: egil.sundve@skole.rogfk.no, ferier: egil.sundve@gmail.com
Mobil: 4130 1868

Skolens elever inviteres til å følge med på YoU-rådgiverens facebookgruppe (Rådgivning Vardafjell) hvor det jevnlig kommer nyttig informasjon.

Anne Birte Askelund Sævereid (Sosialrådgiver - SoS)
E-post: anne.birte.saevereid@skole.rogfk.no

Sosialrådgivning
Den enkelte elev har rett til nødvendig rådgiving om sosiale spørsmål. Sosialpedagogisk rådgiver skal medvirke til at den enkelte elev finner seg til rette i opplæringen og hjelpe eleven med personlige, sosiale og emosjonelle vansker som kan ha noe å si for opplæringen og eleven sine sosiale forhold på skolen.

Ved behov kan eleven få hjelp til bl.a. å ta opp og klarlegge problem, finne ut hva skolen kan gjøre og om der er behov for å kontakte og/eller henvise til hjelpeinstanser utenom skolen. Ved behov vil sosialpedagogisk rådgiver finne de rette hjelpeinstansene og formidle kontakt med disse.

Ta kontakt med sosialpedagogisk rådgiver på skolen, Anne Birte Askelund Sævereid, hvis noe av dette gjelder deg.

Anlaug Rasmussen er helsesøster

Helsesøster har kontortid på skolen hver torsdag og fredag fra 8-14